WhatWeDo Copenhagen Portrait Photo

Tobias & Hanne
Scheel Mikkelsen

WhatWeDo
Sønder Boulevard 98
1720 København V

Kontakt

Tobias Scheel Mikkelsen
+45 6165 1613
tobias@whatwedo.dk

PDF Portfolio

· Tobias Mikkelsen PDF Portfolio
· Hanne Scheel PDF Portfolio

Hjemmesider

· www.tobiasmik.dk
· www.hannescheel.dk

Flere Referencer

· www.rapportlayout.dk
· www.explainer-animation.dk

Plakater

· www.musaeo.com

Kontakt / Info

Vi er eksperter i konceptuelle designløsninger med en klar markedsføringsmæssig vinkel

Hvem er vi?

Vi er et arkitekt/grafisk designer par, som 'teamer op' både privat og arbejdsmæssigt. Hanne er indretningsarkitekt uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole (KADK) og Tobias er uddannet grafisk designer fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX).
Vi løser design opgaver på freelancebasis for firmaers marketing-afdelinger samt for reklame- og kommunikationsbureauer. Sideløbende med vores freelance opgaver designer og sælger vi vores egne plakatserier. Se plakat serierne på www.faunascapes.dk og www.musaeo.com

Designmæssige kompetencer

Vores løsninger er enkle og 'selvfølgelige' med det lille pift der løfter dem fra at være klichéer.
Vi arbejder med koncepter, eksekvering og produktionsplanlægning indenfor en lang række visuelle discipliner så som rumdesign, produktdesign, interiør design, indretning, rumlige identiteter, styling, webdesign, reklame kampagner, illustration, informationsgrafik og grafiske mønstre. Se eksempler og beskrivelse af vores arbejde:

Skræddersyede løsninger

Vores designløsninger er altid lavet specielt til formålet, og afhængig af størrelse og type af projekt, starter vi altid med at definere et kerne-problem. Det gør vi ved at spørge om de rigtige ting, og det giver os en god basis-viden, som hjælper os igennem vores farverige idé-genereringsproces, som munder ud i et stramt og velovervejet koncept. Det endelige koncept præsenteres altid sammen med et budget og en detaljeret plan for udførelsen af konceptet.

Dedikeret Samarbejdspartner

Vi arbejder disciplineret og målrettet og overholder altid deadlines og budgetter. Vi fungerer både som underleverandør til kommunikations- og reklamebureauer, men også i direkte samarbejder med virksomheders marketing-afdelinger.
Vi er altid 100% dedikeret når koncepterne skal eksekveres, og sørger for at alle detaljer passer sammen og danner en overbevisende helhed. Koncepterne bliver altid eksekveret af os eller i tæt samarbejde med eksterne konsulenter/kreative for at opnå det bedste resultat. Under eksekveringen skeler vi til danske og internationale design-trends uden at miste følingen med det overordnede koncept, og vi anstrenger os altid for at levere lidt mere end vi bliver bedt om - fordi vi elsker vores arbejde!

Kontakt os

Ring eller skriv til Tobias for at høre mere om, hvad vi kan hjælpe jer med – vi glæder os til at arbejde for jer!