WhatWeDo Copenhagen Portrait Photo

Tobias & Hanne
Scheel Mikkelsen

WhatWeDo
Nansensgade 73
1366 København K

Kontakt

Tobias Scheel Mikkelsen
+45 6165 1613
tobias@whatwedo.dk

Personlig Portfolio

· www.tobiasmik.dk
· www.hannescheel.dk

Flere Referencer

· www.explainer-animation.dk
· www.vectorfreebies.dk
· www.zooperpets.dk
· www.faunascapes.dk

Følg os på


Nyhedsbreve

Kontakt / Info

Vi er eksperter i konceptuelle designløsninger med en klar markedsføringsmæssig vinkel

Hvem er vi?

Vi er et arkitekt/grafisk designer par, som 'teamer op' både privat og arbejdsmæssigt. I 2008 begyndte vi målrettet at 'låne' hinandens faglige kompetencer på tværs af medier og discipliner. Det er der kommet et rigtigt frugtbart design samarbejde ud af, som vi kalder WhatWeDo.
Vi løser design opgaver på freelancebasis for firmaers marketing-afdelinger samt for reklame- og kommunikationsbureauer. Sideløbende med vores freelance design opgaver designer og sælger vi vores egen plakat-serie som vi markedsfører og sælger til designbutikker over hele verden. Se plakat serien på www.faunascapes.dk

Designmæssige kompetencer

Vores løsninger er enkle og 'selvfølgelige' med det lille pift der løfter dem fra at være klichéer.
Vi arbejder med koncepter, eksekvering og produktionsplanlægning indenfor en lang række visuelle discipliner så som rumdesign, produktdesign, mindre arkitektur opgaver, interiør design, indretning, rumlige identiteter, styling, webdesign, reklame kampagner, illustration, informationsgrafik og grafiske mønstre. Se eksempler og beskrivelse af vores arbejde:

Skræddersyede løsninger

Vores designløsninger er altid lavet specielt til formålet, og afhængig af størrelse og type af projekt, starter vi altid med at definere et kerne-problem. Det gør vi ved at spørge om de rigtige ting, og det giver os en god basis-viden, som hjælper os igennem vores farverige idé-genereringsproces, som munder ud i et stramt og velovervejet koncept. Det endelige koncept præsenteres altid sammen med et budget og en detaljeret plan for udførelsen af konceptet.

Dedikeret Samarbejdspartner

Vi arbejder disciplineret og målrettet og overholder altid deadlines og budgetter. Vi fungerer både som underleverandør til kommunikations- og reklamebureauer, men også i direkte samarbejder med virksomheders marketing-afdelinger.
Vi er altid 100% dedikeret når koncepterne skal eksekveres, og sørger for at alle detaljer passer sammen og danner en overbevisende helhed. Koncepterne bliver altid eksekveret af os eller i tæt samarbejde med eksterne konsulenter/kreative for at opnå det bedste resultat. Under eksekveringen skeler vi til danske og internationale design-trends uden at miste følingen med det overordnede koncept, og vi anstrenger os altid for at levere lidt mere end vi bliver bedt om - fordi vi elsker vores arbejde!

Kontakt os

Ring eller skriv til Tobias for at høre mere om hvad vi kan hjælpe jer med – vi glæder os til at arbejde for jer!