Show køkken og kantine midt i København

Show køkken og kantine midt i København

—  interiør · indretning · show køkken · slagter · egetræ · kantine · støbejern · rustikt design

Vores seneste indretning er dette flotte show-køkken hos Noridane Foods i indre København. Kontoret ligger i en fredet gammel bygning med en rustik og charmerende stemning i Frederiksstaden tæt på Amalienborg, Nyhavn og Skuespilshuset.
Vi overgav os fuldstændigt til de store rustikke bjælker og smukt patinerede plankegulve - og designet er derfor naturligt nok også meget rustikt.
Køkken og langborde er bygget af store olierede egeplanker som står flot til den grove og meget tykke beton bordplade.
Over langbordene hænger der store egestolper som bærer de mange flotte tungstenslamper (som selvfølgelig er LED efterligninger for at skåne miljøet ;-).
Mødelokalet i hjørnet af kantinen er opbygget af flotte vinduespaneler fra gulv til loft med rammer af råt upoleret støbejern. Fliserne på bagvæggen og det store gyldne tyrehoved understøtter slagterbutik-stilen og logoet med firmanavnet i guld hiver det hele i en mere sofistikeret 'turn-of-the-century-café-retning'.
Hovedtrækkene i designet har været messing, ubehandlet støbejern og rustikke egeplanker. Se flere indretningscases

Indretning af showkøkken hos kødgrossist i indre København. I forgrunden er der en køkken-ø med en bordplade støbt i beton. Fra loftet hænger lamper med frithængende elpærer. Køkkenet er bygget op i rustikt egetræ. Bagvæggen er beklædt med hvide fliser og på væggen står der Nordiane med guldskrift og der hænger et stort gyldent tyrehoved. Indretning af showkøkken i rustikt egetræ hos kødgrossist i indre København. Detalje af køkken-øene med service og glas som står på åbne hylder under køkken-øen som har en bordplade støbt i beton. På bagvæggen hænger en reol bygget op i gamle rustikke trækasser. Midt i køkken øen står der en kontruktionssøjle i rustikt træ. Detalje fra indretning af showkøkken i rustikt egetræ hos kødgrossist i indre København. Vi ser et hjørne af køkken ø med bordplade af rustikt beton. Der går en stor træsøjle ned i bordpladen og op ad søjlen står der en trækasse med grøntsager i. Overblik fra det rustikke showkøkken af egetræ med tændt lys samt detaljer af snedker samlingerne på køkken-skufferne. Detalje fra rustikt showkøkken af beton-bordplade, messing vask og træhylder. Indretning med vægdekoration af gamle rustikke trækasser. Øverst står en billedramme med en gammel naturtegning af en fersken. Overblik ovder indretning af show-køkken i rustikt egetræ med støbte beton-bordplader og store fritlagte bjælker og søljer i mørkbejdset træ. Overblik over indretning af kantine med massive rå egetræsborde og sorte 7'er stole. I loftet hænger der dekorative egetræsbjælker og med frithængende el-pærer i sorte el-ledninger. Indretning af mødelokale i forbindelse med rustik kantine og showkøkken. Mødelokalet er afgrænset af store støbejernsvinduesrammer. I forgruden ses det tykke køkkenbord støbt i beton. Gulvet er lakeret med mørk skibslak.