Børnetøjs webshop

Børnetøjs webshop

—  illustration · identitetsdesign · logo · webdesign

Sidste efterår designede vi logo, maskot og hjemmeside til en af de mange danske online butikker der handler med børnetøj og alt andet til børn.
Navnet er valgt af ejeren, Mia Frank, og er skabt som et miks af hendes søns og datters navne. Derfor lå det også lige for at lave de to maskotter - en dreng og en pige!
Den grønne farve er valgt for at være kønsneutral. Det er stadig smååkt til pigerne, og ikke for pink til drengene. Men vigtigst af alt: så synes alle mødrene nok at det er rigtigt sødt, og det er jo også dem der køber tøj til deres børn.
Skriften brugt til logoet er en modificeret version af Pizzadudes Hopeless Heart.
Designet blev til som et resultat af en iterativ proces, hvor vores oprindelige design blev tilpasset hen ad vejen ud fra kommentarer fra Mias eget netværk - det er altid godt at have en dialog med kunden og brugerne, for at kunne forstå hvordan de oplever designet.

Logo til webshoppen Casara.dk illustration i børnevenlig stil af to børn i et børneværelse til webshoppen Casara.dk. Børneværelset har grønt tapet og pigen har en lyserød kjole på og en prinsessekrone. Hun står med en dukkevogn. Drengen har mørkeblåt tøj på og sidder med et sværd og en papirshat. Website design af forsiden til webshoppen Casara.dk. Topbanneret er grønt med et Casara logo på. Website design af underside med produkter på webshoppen Casara.dk. Topbanneret er grønt med et Casara logo på. Produkterne er børnetøj. Website design af underside med tekst på webshoppen Casara.dk. Alternativt forside banner til webshoppen Casara.dk med Udslagsbanner. De to børnemaskotter holder et stor banner hvor der står udsalg og på tapetet i baggrunden er der forskellige udsalgs- og tilbudsskilte. Alternativt forside banner til webshoppen Casara.dk med jule-tema. De to børnemaskotter har nissehue og nissetøj på. Det sner og pigen holder et skilt hvor der står vi ønsker alle en glædelig jul. De bygger en snemand.