Identitet til Københavnsk tango-festival

Identitet til Københavnsk tango-festival

—  illustration · grafisk design · plakat · identitetsdesign

Design af identitet til Københavnsk tango festival med den originale argentinske version af tangoen.
Den argentinske tango er mørkere og mere bastant end den internationale ballroom version. Den argentinske tango blomstrede i de gyldne tider for Argentina i 1920'erne og 30'erne.
Plakatens retro-illustration er lavet med referencer til den modernistiske stil som var typisk 1920'erne. Identiteten har fået et film noir look med mandens stribede jakkesæt og den overdrevne kontrastfyldte illustrationstil.
Logoet leger med den spanske/argentinske brug af udråbstegnet som identitetsskabende element. De omvendte udråbstegn kan også ses som to kroppe tæt på hinanden.

Plakat der reklamerer for en tango festival med en tegning af en kvinde og en mand der står meget tæt. Illustrationen er stiliseret og ekspressiv i stilen med sort baggrund og i et rødligt skær. Postkort der reklamerer for en tango festival med nærbillede af illustration af mand og kvinde der står tæt. Illustrationen er tegnet med sort baggrund i et rødligt skær. Ved siden af er der et billede af en underarm med et stempel i form af festivalens logo.