<em>Indretningsforslag til</em> opfriskning af kontor i innovations afdeling

Indretningsforslag til opfriskning af kontor i innovations afdeling

—  interiør design · styling · mønsterdesign

Indretningsforslaget er lavet til innovationsafdelingen på Radiometer - en dansk virksomhed der fremstiller og designer elektronisk laboratorie og måle udstyr til hospitaler og universiteter.
Vi havde et meget lille budget at gøre godt med og var derfor nødsaget til at finde på nogle nemme og kreative løsninger.
Første prioritet var at skabe ordentligt plads til et mødelokale og tilfældig snak på gangene. For at skabe et møde-lokale satte vi nogle vægge op uden at forstyrre distributions-flowet i den oprindelige arkitektur. På grund af manglende plads var vi nødt til at skabe nogle multi-funktionelle rum, der kunne bruges til forskellige ting på forskellige tidspunkter. Se pdf'en for et overblik ver løsningen med møderum, lounge-/udstillingsområde og bar/køkken.
Den anden prioritet var at gøre noget ved de oprindeligt meget sterilt udseende farver. Det var et krav at vi skulle beholde den primære farver (den underlige blå) som var en del af bygningens oprindelige farve-skema, hvor hver etage har sin egen farve. Løsningen blev at lysne det hele op med at malet mønster i hvidt oven på den originale farve. Det stramme mønster referer til de meget teknologoskiske løsninger som Radiometer står for. Samtidigt gav vi også det hele et friskt pust med de faldende dråber og den lidt tilfældige placering af de geometriske former - som selvfølgelig står for det innovative.