Ultrakorte animerede film produceret til facebook

—  animate · digital markedsføring · animation · some

Små sjove film produceret som reklame for kosttilskuddet Lactocare, som findes i mange forskellige varianter, der har hver deres kvalitet som animationerne illustrerer på en sjov og hyggelig måde.
Farver og den grafiske tone tager udgangspunkt i designet til Lactocare produkternes indpakninger. Således at hvert produkt har sin baggrundsfarve. Den friske tone understreges af sjove lydeffekter og uhøjtidelig underlægningsmusik.
Illustrationsstilen er holdt i den samme hyggelige, men dog informative tone, som i den oprindelige film produceret for Actavis om kostilskuddene i 'Den Vitale Cirkel' - hvor kvinden forklarer og bruger/indtager produkterne, mens de hvide tegninger og ikoner på baggrunden fungerer som både humoristiske indslag og imødekommende infografik.
Filmene er produceret relativt korte (15-20 sek.) og i kvadratisk format, da det fungerer mest optimalt på tværs af sociale medier som Twitter, Facebook og Instagram.
Lactocare Baby kosttilskud illustration til animeret explainer video med mor der holder sin baby i armene. Lactocare Digestive Comfort kosttilskud illustration til animeret explainer video med glad kvinde som slår ud med armene. På hendes mave er der en illustration af hendes tarmsystem. Lactocare Kids kosttilskud til animeret explainer video med dreng og en maskot formet som en ananas. Lactocare Advanced kosttilskud illustration til animeret explainer video med glad kvinde der kigger ned på et en stor illustration af tallet 20 med ikon af mælkesyrebakterier inde i nullet. Lactocare baby kosttilskud illustration til animeret explainer video med mor der holder sin sovende baby i armene. Ved siden af hende hænger en stor pipette med en dråbe og et d-vitamin ikon samt et mælkesyrebakterie ikon. Lactocare Advanced kosttilskud illustration til animeret explainer video med en meget glad kvinde som slår ud med armene. På hendes mave er der en glad smiley.