Identitet og logo til K for Kage

Identitet og logo til K for Kage

—  infografik · informationsgrafik · visualisering · some · digital design

Vi har hjulpet juniordirektøren Sara fra K for Kage med det generelle design til K for Kages identitet og har applikeret det ud på deres website, packaging samt tryksager.
Hele identiteten er bygget op om de karakteristiske turkis striber, det kagebrune logo og de glade illustrationer af juniordirektøren og hendes mor Mia - selvfølgelig krydret med lyserød og lidt gult hist og her.
Packaging designet bestod af en samle-boks med kage accessories til salg i dagligvarebutikker over hele Danmark samt design af labels til K for Kages egne kage-topping produkter.
Derudover har vi hjulpet med design og tegning af ikoner til de ialt 45 kategorier og underkategorier på deres nye website. Ikonerne er selvfølgelig også holdt i identitetens farver. I modsætning til identitets-illustrationen, som er bygget op uden outlines, er kategori ikonerne tegnet med simple outlines for at lette afkodningen af ikonerne, så kunderne bliver ledt hurtigt hen til den rette kategori.
Senest har Tobias også hjulpet med skitser og opsætning af materiale til Saras pitch for investorerne i TV-programmet Løvens Hule på DR.