Animeret explainer video om kosttilskud

—  animate · animation · corporate · video · viral · explainer video · kosttilskud · vitaminer

Reklame video for kosttilskud fra Actavis til afspilning på nettet og infostandere på landets apoteker. Filmen er holdt i en humoristisk tone og handler om 4 vigtige kosttilskud og deres betydning for vores sundhed.
Videoen fortæller om Den vitale Cirkel der består af de 4 kosttilskud: Mælkesyrebaekterier, omega-3 fedtsyrer, kalk og vitaminer. Den behandler emner som balanceret kost, balance i kroppen og sund fordøjelse - og kommer også et smut forbi den nye kost-pyramide samt tarmsystemet.
Videon fungerede som en del af en større kampagne med både kampagne hjemmeside og online og offline annoncer. Filmen er produceret for Actavis via kommunikationsbureauet Primetime.
Se også Lactocare filmen produceret for Actavis her:
Explainer video om Mælkesyrebakterier til dit barn

Skærmbillede fra videoen Den Vitale Cirkel. Til venstre foran den vitale cirkel står en kvinde og kigger på illustrationer som er tegnet på baggrunden i højre side. Baggrunden er holdt i grøn og illustrationerne er tegnet i en simpel hvid streg og forestiller en kostpyramide. Skærmbillede af titelskærmen fra videoen Den Vitale Cirkel. Baggrunden er grøn og oven på er tegnet en masse forskellige fødevarer. Fødevarerne er tonet lidt ud i baggrunden så der er fokus på overskriften: Den Vitale Cirkel -  som er placeret ovenpå fødevarerne i midten af skærmen. Skærmbillede af slutskærmen fra videoen Den Vitale Cirkel. En kvinde strå foran den vitale cirkel og hendes venstre hånd danner et v som hun holder op foran v'et i titlen Den Vitale Cirkel. Nederst står kampagnens afmelding: Tilskud til Hverdagen.