Specialdesignet lounge mbel og breakout space

Specialdesignet lounge møbel og breakout space

—  indretning · lounge · styling · specialdesignet møbel

Vi har haft fornøjelsen af at skabe en indbydende og legende lounge til IT-firmaet Calldorado. Ønsket var at have et sted hvor medarbejderne kunne arbejde under mere afslappede forhold - men også et sted der kunne bruges til at hænge ud efter frokost og til en fredagsøl.
Møblerne og det store vægmaleri leger med de orange og gule farver fra Calldorados visuelle dentitet. Sammen med en dyb lilla og lidt sprøde lyserøde nuancer hist og her giver det et spændende og lidt overraskende look. Vægmaleriet er en fri fabulering over temaer som tech, it, social media, mobil apps og computere generelt
Det specialtegnede lounge møbel, som er bygget op i grå MDF plader med store trin/terrasser, fungerer som en slags mini-auditorium og har et indbygget bord med barstole til lidt mere seriøs arbejds-brug.
Det grå møbel står lidt i kontrast til det farverige sofa-stykke og giver derfor rummet balance. Væggen er pudset op med et råt beton-look og i den ene ende hænger et lige så råt neon skilt med Calldorados logo. Som prikken over i'et har vi spray-malet 'Life is an appventure' med store hvide stencil bogstaver på den rå beton væg.
Det aflange sofa bord er fra Peter Boy. Sofaerne er Fuuga serien af Busetti Garuti Redaelli. Lounge stolene er fra Woud og lænestolene er fra Normann Copenhagen.