Animeret gif for Finans Danmark til social media

Animeret gif for Finans Danmark til social media

—  animeret gif · digital markedsføring · animation

I forbindelse med Folkemødet 2019 har vi designet og produceret en serie af animerede gif'er som reklame for Finans Danmarks arrangementer i Finansteltet, som er et samarbejde mellem Finans Danmark, Finansforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening.
Gif'erne er produceret i et kvadratisk format som er optimalt til til sociale medier som Twitter, Facebook og Instagram. De vigtige elementer som overskrifter, logo og animationerne er holdt i Finans Danmarks røde signal-farve, mens baggrundende er hold i de supplerende blå toner fra den visuelle identitet.
Animerede gif'er er et fantastisk redskab til at skabe ekstra opmærksomhed omkring et indlæg på sociale medier. Animationen får folk til at stoppe op og kigge en ekstra gang på indlægget, og chancen for et klik er derfor mange gange større end ved en statisk illustration.
Se flere eksempler på Digital Design og Markedsføring

Animeret gif for Finans Danmark med hænder der holder jordklode med spirende plante for at illustrere bæredygtighed Animeret gif for Finans Danmark med tyv der hacker sig ind i computer. Digitale penge flyver ud af computeren. Animeret gif for Finans Danmark med hus og et til-salgs-skilt for at illustrerer ejendomsmarkedet. Animeret gif for Finans Danmark med et landskab med marker og et par huse med et til-salg-skilt som illustrerer boligmarkedet i landdistrikterne.