Klima T-shirt og Plakatdesign

Klima T-shirt og Plakatdesign

—  illustration · plakat · grafisk design · klima · cop15 · threadless · t-shirt

I disse uger (fra mandag den 7. dec.) bliver COP15 Klima-topmødet afholdt lige her i København, sp vi tænkte at det var det helt rigtige tidspunkt at sende et klima-venligt T-shirt design ind til konkurrencen på Threadless.com
Designet er et visuelt indspark til klima-debatten, og kommenterer på det faktum at tiden er ved at være gået for os mennesker her på jorden. Vi udnytter jordens natur-ressourcer på det groveste til at producere unødvendig luksus (som f.eks. Threadless T-shirt - så hvis du virkelig mener det skal du slet ikke købe T-shirt'en!). Og lige om lidt passerer udnyttelsen et punkt, hvor det er for sent at vende om. Derfor spørger vi: "When is it too late?" - og hvornår tager jordens øko-system permanent skade?
T-shirten er tænkt i to farver. En gul for det friske look og en sølvgrå til et mere diskret råb om hjælp!

Tegning af jordklode hvor konsekvenserne af menneskelig forurening er illustreret med døde træer, dyr der flygter og forurenende fabrikker. Ved siden af tegningen står en mand med tegningen af jordkloden på en t-shirt. Tegning af jordkloden med visualisering af konsekverne ved klima-forandringen.