Interiør til sushi restaurant

Interiør til sushi restaurant

—  indretning · styling · interiør design · bar · restaurant

Planer og tegninger fra indretningsforslag til sushi/tapas restaurant på Amagertorv i København.

WhatWeDo Leverede
• Logo og Visuel Identitet
• Koncept til tryksager, indpakning og skiltning
• Indretningskoncept

I underetagen hvor cocktail-baren er placeret satte vi os for at ramme en natklub-stemning, men samtidigt ville vi gerne have restauranten, som et hele, til at fremstå venligt nok til at kunne tiltrække 'main-stream' strøg publikummet, der passerer gennem gågaden i dagtimerne. Derfor fremstår etagen i gadeniveau mere lys og åben. Natklub-stemningen fik os til at tænke på lilla, sort og guld som grundfarver - og inspireret af Tom Dixons Beat Light Lamper (som vi også har brugt i indretningen) drejede vi guld-farven over i en bronze. Det grafiske mønster fra identiteten skar vi ud i bronzefarvede metalplader som vi brugte til special-designede væglamper, lyseskjulere, rumdelere og skiltene på restaurantens facade.
Centralt på den øverste etage er en trappe, som vi skærmede af med japansk inspirerede træ-lameller. Som en ekstra feature har vi ladet barbordet bagerst i lokalet krybe ned ad væggen og fortsætte som en bænk.
Bag baren i underetagen har vi placeret et bagbelyst billede af nogle dekorative blade i lilla nuancer, hvilket giver hele rummet et blødt lilla skær.
Stilen vi har valgt til bænke, stole og borde er simpel og skandinavisk/japansk. Vi har valgt bænke og høje borde på den øverste etage af hensyn til de hurtigt forpipasserende shopping-kunder, og mere behagelige stole til cocktail-baren i underetagen.
Se detaljerne fra den grafiske identitet til Sushimundo.