Make Your Mark Event afholdt hos Street Mekka

Make Your Mark Event afholdt hos Street Mekka

—  event · indretning · grafisk design · streetmekka · workshop

Den 25. November i år var vi med til at afvikle et event hos StreetMekka i København. Vi leverede flyer og plakat til eventet, og stod for sparring med projekt-gruppen omkring aktiviteter, dekoration og navn til eventet.

WhatWeDo Leverede
• Koncept og Indretningsdesign
• Flyer og Plakat Design

StreetMekka holder til i rå omgivelser i en stor gammel garage på Enghavevej i København. Stedet er blevet renoveret på den rigtigt fede og street-agtige måde og huser nu faciliteter til dans, street-basket, parcour og sågar en DJ-skole. Stedets brugere er børn og unge fra de omkringliggende skoler.
Eventet var styret af event-gruppen Projekt.Håndkraft, og tog udgangspunkt i at vi som designere skulle møde brugerne af StreetMekka, og sammen med dem skabe noget der kunne sætte brugernes eget personlige præg på stedet, for der igennem at få brugerne til at føle en større tilknytning til stedet.
Vores bidrag til eventet var en workshop, hvor brugerne skulle dekorere deres gamle sneakers med posca tuscher og derefter hænge dem op på StreetMekkas rå ståltråds hegn, for på den måde at sætte deres mærke. Dekorationen bestod af forskelligt farvede neon-rør og nogle simple grafiske motiver på væggene som understregede den rå stemning der er i StreetMekka.