Design og layout af konference resume udgivet af Aalborg Universitet

Design og layout af konference resume udgivet af Aalborg Universitet

—  grafisk design · grafiker · layout · folder · hæfte · udgivelse · universitet · konference resume

I forbindelse med en konference omkring udvikling af den Københavnske bydel Sydhavnen har vi layoutet et hæfte med et resume af konferencen. Hæftet indeholder highlights fra inviterede talere, nedslag fra paneldebatter, opsummering af problemstillingerne samt konklusioner fra konferencen.
Formålet med konferencen var at belyse rammerne for samarbejdet omkring udviklingen af Sydhavnen samt at aktivere lokale aktører som firmaer, foreninger og handlende og skabe samhørighed aktørerne imellem. Hæftet indeholder også infografikker der anskueliggør problemstillingerne og aktørernes forhold og andel i udviklingen af Sydhavnen, samt en kort liste over konference deltagere.
Den grafiske stil er simpel og nøgtern med flotte billeder og fremhævede citater som nemme indgange til teksterne. Folderen er sat med Klavika som har været en del af Københavns Kommunes identitet, og den blå farve der er brugt er fra Aalborg Universitets identitet.

Layout af opslag fra udgivelsen Community Based Living Labs South Harbour. Venstre side har fokus på et stort billede fra en gadefest i Sydhavnen og overskriften Anchor initiatives. På højre side er der fokus på et billede af en kiosk samt et fremhævet citat. Layout af opslag fra udgivelsen Community Based Living Labs South Harbour. Fokus på to citater og bokse med tekst. Overskriftern er Circular Economy og Energy Forum. Layout af opslag fra udgivelsen Community Based Living Labs South Harbour. Der er tekst på venstre side med overskriften Social Inclusion and Business Development og et fremhævet citat. På højre side er der kun et stort billede der forestiller en bænk set bag fra. Bænken står på en græsplæne. I baggrunden ses et lejlighedkompleks i mursten. På bænken sidder en familie med far, mor og barn. Layout af opslag fra udgivelsen Community Based Living Labs South Harbour. Venstresiden er en infografik der viser økosystemet som aktørerne i områdefornyelsen agerer i. Højresiden er et stort billede af en vej i Sydhavnen med røde murstensbygninger i baggrunden og en dame på en rød cykel som cykler over vejen. Layout af opslag fra udgivelsen Community Based Living Labs South Harbour. Venstresiden et et stort billede af en altan i et lejlighedskompleks bygget af mursten. Der hænger en dyne til luftning ud over altanen. En  boks med et citat dækker venstre side af billedet. Højre side er en tæt tekst med overskriften Eco System. Layout af opslag fra udgivelsen Community Based Living Labs South Harbour. Venstre side indeholder en liste over deltagere i konferencen. Højre side indeholder et aktør diagram med navne på alle aktører i områdefornyelsen i Sydhavnen. Layout af omslaget fra udgivelsen Community Based Living Labs South Harbour. Hovedelementet på omslaget er et luftfoto af Sydhavnen i København holdt i blå toner. På bagsiden ses diverse logoer og på forsiden ses overskriften Community Based Living Labs, South Harbour.