Indretning af retorik firmas kontor

Indretning af retorik firmas kontor

—  interiør design · indretning · styling · office · lamps · icons · logos

I løbet af vinteren og foråret har vi designet indretningen for et lille kommunikationsfirma ved navn Rhetorica. Lokalerne var beliggende i en gammel værkstedsbygning i en Københavnsk baggård. Værkstedet havde de flotteste flersprossede ruder og var rigtigt råt med synlige installationer og el-ledninger hængende fra loftet.
Alt inklusive vægge og lofter var malet hvidt, og de store hvide vægge inviterede til en eller anden form for fantasifuld vægdekoration.
Med alt det hvide besluttede vi os hurtigt for at holde indretningen i hvid med en enkelt kontrast-farve. Til kontorets hygge/samtalehjørne fandt vi på at lave en vægdekoration med hvide rammer og hvide 3D objekter der kommer ud af væggen og som refererer til retorik og kommunikation generelt. Som en lille skræddersyet detalje klippede vi firmaets logo ud i et hvidt tæppe. En anden detalje er den special designede 'bog-lampe' som vi lavede af en stak gamle bøger og em IKEA-lampe.
På kontorets 1. sal var der et rum med et lille ovenlys vindue og en stor tom væg. Vi besluttede os for at sætte en serie af helt stramme ikoner op her, som stod i relief til væggen og blev fremhævet af lyset fra ovenlysvinduet. Ikonet øverst til højre højest oppe mod ovenlyste forestiller retorikkens gudinde Rhetorica, som firmaet er navngivet efter.
Til lamper valgte vi at følge trenden med klynger af pærer, hvor ledningerne bliver en del af dekorationen. Ledningsmønstret passede rigtigt godt til de i forvejen rodede og synlige installationer i rummet. Vores lampeløsning var dog med spare-pærer istedet for de smukkere men mere CO2 slugende tungstenspærer.
See store versioner af billederne på Flickr.

Indretning af lounge på kontor med hvide sofaer og et hvidt tæppe. På væggen hænger hvidmalede rammer med hvide 3d objekter i. Nærbilleder fra kontorindretning af lampe og køkkenbord. Billeder af vægrelief fra indretning. Relieffet forestiller en række ikoner med afsæt i teamet kommunikation. Indretning af kontor for kommunikationsfirma med kontorpladser og lounge med sofamiljø. Indretningen er holdt i hvide farver. Kontorindretningen set udefra med de tændte pendler samt billede af knagerække fra indgangspartiet.