Retro stuen i vores gamle lejlighed

Retro stuen i vores gamle lejlighed

—  interiør design · styling · lejlighed · fotografi · retro · møbler · loppemarked · indretning

For at følge op på succesen med fotografierne fra vores nuværende lejlighed, viser vi nu vores stue fra den gamle lejlighed. Jeg fremhæver: teaktræsmøbler, efterårs birketræstapet, gule, orange og brune farver.
We plyndrede det lokale loppemarked for teaktræsmøbler til foræringspriser, og jeg må indrømme at hvis vi havde haft lidt flere penge havde vi nok byttet begge sofaer ud for et eller andet i teak! Det ville også have været fedt med et af de der gamle TV i en trækasse - ligesom den gamle træradio på gulvet i hjørnet.
Selv om der er disse små skønhedsfejl er det alt i alt en rigtigt fed indretnings til meget få penge. Jeg mener at det der kostede mest rent faktisk var retro tapetet. Alle møblerne har enten været gaver eller er købt enormt billigt på loppemarkeder.
Sofaen med de broderede puder er en kiste-sofa fra min bedstemor. Hun har lavet broderingen i sin tid.
Læg mærke til kaffekruset på sofabordet. Vi har en hel samling af funky retro-krus. Tjek hele samlingen på TopKop.dk.
Den to tegning på væggen er en tegning jeg har lavet ud fra et foto af Hanne. Den orange plakat ved siden af spejlet er klippet ud af en Custo shopping bag. Dengang var Custo kendt for at lave en serie af trøjer og t-shirts med tegnede piger i retro-stil.
De havde en vis lighed med illustrationerne fra nogle af vores favorit-illustratorer: Rian Hughes og Monsieur Z.

Indretning af stue i retro stil med hængekøje, vægmaleri og antik kistesofa Indretning af stue med teaktræs spisebord, efterårs tapet og retro møbler Indretning af stue med retro teakstræs look, orange pendler, efterårs tapet og abstrakt relief vægdekoration Efterårstapet, teaktræsmøbler og sort lædersofa i retro indretning Hængekøje, farverigt spejl og teaktræsmøbeler i dagligstue med spisebord og retro indretning