Greenhouse innovationsrum for Deloitte

Greenhouse innovationsrum for Deloitte

—  indretning · styling · folie · møbler · træ

Med udgangspunkt i corporate guidelines for Deloitte Greenhouse innovationsrum har vi designet og indrettet et hyggeligt og sprælsk rum hvor kunder bliver inviteret indenfor i lidt anderledes omgivelser til f.eks. afslappede præsentationer, kreative workshops og ud-af-boksen strategi-møder.
Indretningen tager udgangspunkt i at kreativitet skal være let og legende - og også gerne lidt rodet! Vi har taget 'Greenhouse' temaet helt bogstaveligt og indrettet rummet med special-lavede blad-formede tæpper, folie med grønt dunhammer motiv, stålstole med bladmønstre (Leaf Chair / Arper), træformet stumtjener (Tree Coathanger / Swedese) samt lofthængte potteplanter (Skyplanter / Boskke).
Den afslappede kreative stemning understøttes af de store tæpper uden 'rigtige' borde men med små side-tables (DLM Sidetable / HAY), puffs (Drum / Softline) og stole (Leaf Chair / Arper) i forskellige farver der inviterer til leg i overført betydning. To af væggene er beklædt med whiteboard folie fra gulv til loft og brugen af forskelligfarvede magneter med ikoner inviterer til endnu mere leg.
Den fremtrædende lime-grønne farve er en central del af Greenhouse identiteten og er derfor også blevet en central del af rummet. For at bløde udtrykket i det hårde sorte stengulv op har vi valgt at beklæde enkelte vægstykker med gulv-til-loft egetræslameller hvilket giver et flot varmt og organisk udtryk.
Derudover har vi brugt Verner Pantons sjove skuffemøbel Barboy samt Pocket Organizer fra Normann Copenhagen til opbevaring.