Animeret SoMe film produceret for Dailycare kosttilskud

—  animate · digital markedsføring · animation · some · dailycare

Lille fin reklamefilm i kvadratisk format til sociale medier produceret for kost- og vitamintilskuds-brandet Dailycare.
Lydsiden til filmen er holdt i en hyggelig og low-key tone of voice med akustisk guitar som passer godt til den rustikke fornemmelse på intro-fotoet. Billedsiden er holdt i samme stil som resten af kampagnen, hvis kendetegn er den stærke gule farve og simple stregtegninger med hvid outline.
De vigtigste punkt der skulle forklares, var at pillen kan ligges og optages under tungen, og at den derfor er god for personer der har problemer med normal optagelse af vitamintilskud gennem tarmsystemet. Derudover er denne type B12 også et godt supplement for vegetarer.
Undertekster til filmen lægges på separat, så det passer i de forskellige sociale mediers teksnikse set-up.

illustration fra animeret some reklamefilm om kosttilskud med indpakning som ligger på en tegnet tallerken med kniv og gaffel på siden illustration fra animeret some reklamefilm om kosttilskud med simpel stregtegning af to kvinder. Den ene har et vegetar ikon og den anden har et tarm-ikon med forringet optagelse illustration fra animeret some reklamefilm om kosttilskud med foto af en vitamnin-pakke som ligger på et stenbord med forskellige urter og planter omkring sig