Indretning og udsmykning af IT-firmas nye domicil

Indretning og udsmykning af IT-firmas nye domicil

—  indretning · styling · folie · it-firma · folieprint · vægudsmykning · firma domicil · lounge · kontorindretning · graffiti vægmaleri

Vi er glade for at kunne præsentere billederne fra vores hidtil største indretning hos IT-firmaet Calldorados nye domicil i Lyngby. Indretningen bestod af flere store vægudsmykninger, indretning af kontorer og mødelokaler samt lounge-områder og bar.
Det mest udfordrende område var lounge område og entré hvor rumforløbet skulle gentænkes. Vi adskilte det åbne the køkken fra resten af loungeområdet med en kombineret væg/bænk af genbrugstræ fra træpaller - også kaldet en pallevæg.
Pallevæggen med det patinerede træ sætter en fin og afslappet cafe og kaffebar stemning i lounge området. Lounge området er udsmykket med vores egne Faunascapes plakater der jo er natur motiver og sammen med sofabordet af gamle træ stillads-træller står de godt til palle-væggens varme stemning.
I hele indretningen har vi forholdt os til de gule og orange farver fra Calldorados logo og vi har forsøgt at gøre indretningen så sjov og legende som muligt uden at tabe funktionen af de forskellige rum. Især den gule farve går igen på både stole, vægmalerier og anden udsmykning.
I et af gangforløbene stod en indbygget reol som ikke skulle bruges til bøger vi skulle derfor finde en anden funktion. Vores løsning var udsmykning med hvide gadgets og sjove statuetter som stod godt til den i forvejen hvide reol.
I kælder-baren legede vi videre med det genbrugte træ og fik placeret en stor palle-sofa og en brugt kabel-tromle som sofa bord sammen med rå værkstedslamper, lyskæder og forvoksede champagne propper som taburetter.
De to mødelokaler fik henholdvis et gult/hvidt tema og et sort tema - dog begge med Hay stole med samme specielle understel for at skabe en hvis sammenhæng. I det sorte mødelokale placerede vi et stort rundt bord med en imponerende kæmpe Chestnut lampe fra Studio Snowpuppe og vægudsmykningen bestod af en kæmpe smartphone holdt af en kæmpe hånd placeret så fladskærmen i rummet gør det ud for skærmen på den tegnede telefon.
I kontorerne blev en stor del af væggene brugt på whiteboards som vi udsmykkede sporadisk med små app-maskotter som er en del af Calldorados visuelle identitet. App-maskotterne er også en del af en stor vægudsmykning i entré-området. Derudover blev der malet et old-school Calldorado graffiti-piece i et af kontorene og en anden væg blev brugt til et naivt krussedulle vægmaleri i gul, orange og sort.