Design, 3D visualisering og indretning af butik og brand-store

Design, 3D visualisering og indretning af butik og brand-store

—  butiksindretning · styling · interiør · indretningsdesign · indretning · tøjbutik · brand store · retail design · 3d visualisering · 3d

Med udgangspunkt i en tøjkollektion og mood-boards fra tøjdesigneren har vi stået for indretning og visualiseringer af tøjmærket Art Fusion Copenhagen's brand-store koncept.
Konceptet blev præsentetet på plancher for interesserede kunder og investorer på Chic Fashion Fair i Shanghai. Det var et krav at designet skulle være fleksibelt så inventaret eventuelt kunne stilles anderledes hvis den konkrete butik havde en anden grundplan.
Designet er bygget op omkring 4 grund-'materialer': Messing, terrazzo, farvet marmor og ege-træ. Vi har sigtet efter en avantgardistisk international stil eksekveret med dansk formsprog.
De 4 plancher indeholder detaljerede beskrivelser af matetialer og konstruktionen samt flotte 3D visualiseringer der tilsammen giver en flot præsentation af butiksindretningen.
Alt inventar er special designet og tæller bl.a: Messing lampeer, messing tøjstativer med terrazzo-fod, formstøbte terrazzo bænke med egetræsplanker, marmor podier og dekorative spejle med messing og marmor udsmykning.