Interiørfotos fra lejligheden 4 - Silkes værelse

Interiørfotos fra lejligheden 4 - Silkes værelse

—  interiør design · styling · møbler · fotografi · lejlighed · børn · legetøj · retro · indretning

Det sidste rum der fra fot-shoot'et er vores datter Silke's værelse. Det søde gamle tapet sammen med det klassiske træværktøj og en gammel tavle giver en perfekt retro-stemning til børneværelset!
Vi har selv designet og bygget de store hvide gulv til loft skabe af 20 mm mdf-plader. Dørene har et specielt skinne-system så de kan åbnes ved at glide sidelæns.
Dyrene på lampen er selvfølgelig vores egne Zooper Pets. På væggen ses Zooperpets dyrene i en special-version som Hanne har skåret ud af gammelt tapet og gavepapir.
Den klassiske abe af den danske designer Kaj Bojesen befandt sig lige pludselig på badecærelset under fotograferingen! De søde tandbørsteholdere fabdt vi på en tur til Amsterdam sidste sommer.
Alle fotografier (undtagen det øverste billede og nærbilledet af blomster-tapetet) er taget af Tia Borgsmidt, som er professionel fotograf. Fotografierne blev taget til en artikel i Boligmagasinet.
Se detaljerne i fotografierne på vores flickr-slideshow, og se de fotografier fra de andre rum her:
Køkkenet
Arbejdsplads og soveværelse
Stuen

Detaljer fra indretning af børneværelse med retro tapet og gamle møbler samt lampe med tegnede dyr Indretning af børneværelse med gammel gyngehest, tremmeseng og lille pige Detalje fra indretning af børneværelse med orange retro tapet, tavle og gamle bamser og trælegetøj Detalje fra vægdekoration på børneværesle samt detalje fra indretning af badeværelse