Interiørfotos fra lejligheden 3 - vores stue

Interiørfotos fra lejligheden 3 - vores stue

—  interiør design · styling · møbler · fotografi · lejlighed · stue · indretning

Yep, det er så vores stue! Af features kan jeg nævne en lille sort/hvid mønstret sofa og et eksentrisk gult sofa-bord, hvide bog-reoler der hænger på væggen lige over gulvet og nogle flotte DSB-retroplakater.
Sofaen er samlet af tre store fordskamler fra Ikea samt nogle farverige puder i forskelligt stof. Hanne malede, som sagt, sofabordet i den stærke gule farve, og satte den danske retro-vase på bordet inden fotografen kom!
Plakaterne er tegnet af den danske plakat-kunstner Aage Rasmussen i 1950'erne for DSB.
Lysestagen på bogreolen er den berømte 'Kubus' designet af den danske arkitekt Mogens Lassen i 1960'erne.
I det øverste venstre hjørne af sofa-fotografiet (over den store plakat af Silke) hænger den fine Lucellino væglampe med de karakteristiske englevinger og ubeskyttede lys-pære. Den er tegnet af den tyske designer Ingo Maurer.
Og til sidst skal Eames' gyngestol fra 195'erne også lige nævnes! Har jeg glemt noget?
Alle fotografier (undtagen det sidste med TV'et) er taget af Tia Borgsmidt, som er professionel fotograf. Fotografierne blev taget til en artikel i Boligmagasinet.
Se detaljerne i fotografierne på vores flickr-slideshow og hold udkig her på bloggen efter resten af billederne fra lejligheden...

Indretning af lille stue med en ternet sofa, et gult sofabord og en stor plakat med billede af et barn Detalje of indretning fra stue med Eames gyngestol og Bertoia trådnet stole Detalje af gult sofabord med vase og blomster samt fladskærms TV