Magasin om 3D print for Dansk AM Hub

Magasin om 3D print for Dansk AM Hub

—  magasin · layout · grafisk design · client publishing

Additive Manufacturing Magazine har vi layoutet for Dansk AM Hub, som er en del af de danske initiativer der er iværksat i forbindelse med FN's verdensmål. Dansk AM Hub er et initiativ under Industriens Fond, der skal fremme danske virksomheders brug af 3D print løsninger i deres produktion.
Designet i magasinet følger den visuelle identitet for Dansk AM Hub, som tager afsæt i den dybe og lysende blå farver og den karakteristiske lyserøde farve. Layoutet er let og luftigt og præsentaerer de forskellige erhvervscases med store portrætfotos på en flot og enkel måde.

WhatWeDo leverede:
- Layout
- Rentegning
- Billedbehandling

Danish AM Hub, Additive Manufacturing Magazine, Forsidelayout Danish AM Hub, Additive Manufacturing Magazine, Layout af artikel om Bahare Haghshenas Danish AM Hub, Additive Manufacturing Magazine, Layout af opslag med stort billede af et par briller Danish AM Hub, Additive Manufacturing Magazine, Layout af dobbeltopslag med stort billede af en 3D print maskine fra Dansk Teknologisk Institut Danish AM Hub, Additive Manufacturing Magazine, Layout af opslag med do's and dont's Danish AM Hub, Additive Manufacturing Magazine, Layout af opslag med 3D print case om firmaet NORR11, opslag 1 med stort portræt af designeren Danish AM Hub, Additive Manufacturing Magazine, Layout af opslag med 3D print case om firmaet NORR11, opslag 2 med stort produktbillede Danish AM Hub, Additive Manufacturing Magazine, Layout af opslag med modellen '10 Types of Innovation' fra Deloitte Danish AM Hub, Additive Manufacturing Magazine, Layout af opslag med 3D print case om firmaet Danitech med close-up af en 3D printer