Interiørfotos fra lejligheden 2 - vores kombinerede arbejdsplads og soveværelse

Interiørfotos fra lejligheden 2 - vores kombinerede arbejdsplads og soveværelse

—  interiør design · styling · møbler · fotografi · lejlighed · soveværelse · arbejdsplads · indretning

Yep, vi har lagt vores soveværelse og arbejdspladser sammen, og det er endt med at se ret godt ud. På en væg har vi den rodede opslagstavle med allemulige forskellige udklip og inspirationsting. På den modsatte væg har vi en organiseret væg hvorpå der hænger rammer med fedt grafik eller fotos. Altsammen garneret med et kølig sort og hvidt tapet på endevæggen.
Skrivebordet har vi slev konstrueret af 3 og et halvt skab og nogle mdf-plader. Skabene har nogle diskrete gyldne metalhåndtag og hele skrivebordet er (ligesom det store spejl og vores køkkenbord) malet med sort højglans maling. Vi elsker specialbyggede møbler, da de optager mindst mulig plads i vores lille 85 m² lejlighed. - og så ser de selvfølgeligt bedre ud.
På skrivebordet står der selvfølgelig de obligatoriske imacs - og læg mærke til Samsung printeren (ML-1830) i hjørnet der passer til bordet med sit sortskinnende look!
Sengetæppet er fra Hay Copenhagen. De sælger og producerer møbler af unge danske designere.
Det sort og hvidmønstrede tapet hedder Malabar og er fra Cole & Sons.
Plakaten i den store ramme er en gammel annonce for en københavnsk møbelforretning. Bygningen på plakaten er 'Bella Vista' – et lejlighedskompleks nord for København tegnet af arkitekten Arne Jacobsen.
De sorte stål stole er designet i 1950'erne af designeren Harry Bertoia.
Og sidst, men ikke mindst: Skrivebordslampen er modellen 'President' tegnet af Bauhaus designeren Christian Dell.
Alle fotografier (undtagen det med blomsterne i vinduet) er taget af Tia Borgsmidt, som er professionel fotograf. Fotografierne blev taget til en artikel i Boligmagasinet.
Se detaljerne i fotografierne på vores flickr-slideshow og hold udkig her på bloggen efter resten af billederne fra lejligheden...

Indretning af hjemmekontor med sort indbygget skrivebord og grøn opslagstavle Indretning af soveværelse med billedvæg, spændende tapet og lilla sengetæppe Detaljer fra indretning af kontor og soveværelse Detalje af vindueskarm med lampe, blomster og vaser