Interiørfotos fra lejlighed på vesterbro - køkken

Interiørfotos fra lejlighed på vesterbro - køkken

—  interiør design · styling · møbler · fotografi · lejlighed · ikea · køkken · spisestel · indretning

Det her er vores køkken! Med masser af rigtigt fede features: specialbyggede hylder, tavledør, highgloss overflader i hvid, mørkerød og sort, børstet stål på de hårde hvidevarer, enkle aliminiums greb og 5x5 cm glasfliser.
Køkkenet blev installeret for fire år siden, da vi flyttede in i lejligheden. Det hele er lavet på et meget lille budget af os selv og med hjælp fra familie og venner.
Den feature vi bedst kan lide er de hjemmelavede hylder med indbygget belysning. Vi fik min far til at bygge dem i finsk biketræskrydsfiner. Det giver et cool look at man kan se lagene a krydsfiner på siden af hylderne.
En anden fed feature er de sø-grønne glasfliser fra Evers. Læg mærke til hvordan stikkontakten passer præcis ind i det 5x5 cm store mønster som fliserne laver!
Køkkenskabene og skufferne er fra IKEA - altid fedt hvis man er på et lavt budget
Spejlet er lavet på glasværkstedet på Krabbesholm Højskole.
Plakaten er et typisk eksempel på dansk modernistisk plakatstil fra 1950'erne.
Alle fotografier (undtagen tavle-billedet og spejl-billedet) er taget af Tia Borgsmidt, som er professionel fotograf. Fotografierne blev taget til en artikel i Boligmagasinet.
Se detaljerne i fotografierne på vores flickr-slideshow og hold udkig her på bloggen efter resten af billederne fra lejligheden...

Indretning af køkken og spiseplads i samtale køkken. Spisebord med blomster på Indretning af køkken med spisebord og plakat i baggrunden samt køkkenbord med glasfliser, blomster og køkkenvask Detaljer fra indretning med nærbillede af frugtskål og blomsterbuket Detaljer fra indretning - Dør malet med tavlelak, spisebord med retro plakat på væggen og farverigt ophængt glasindfattet spejl